Doamna și ruletă

Ficțiune scurtă

1

La Salle Blanche, masa de ruletă nu sa întors în favoarea sa. nu h. În acest vârf de toamnă, când chiar și animalele înaripate au fost ținute în lipsă de căldură, el a fost capturat într-un lanț de mișcări alarmante, fără să știe ce nu se poate scăpa de durerea lui. Știa că, dincolo de orice îndoială, minutele adorabile sunt mai scurte, iar în acest caz, el a rămas pe această structură, dacă un curent care curgea de-a lungul dedesubt ar fi făcut droguri în alte dezastre în gândire. Vara a dispărut. O altă rudă a plecat acasă cu familia. Ele sunt inspirate de aspirațiile colective ale familiei. Fiecare eventid la masa de sărbătoare, ei ar descrie ziua și vor zice ce ar trebui să facă mâine. Aceasta era starea familiei într-un timp înfloritor, când aveau pământ la fiecare nod al națiunii.]
Nu și-a dat seama ce să facă exact. El a vrut doar să stea într-un loc și să privească toate lucrurile, propria alegere de a aduce un taxi cu partenerul său de viață cu euro pe care tatăl său la dat ieri la terminalul aerian și a venit aici și a participat la cea mai absurdă mișcare vreodată și a pierdut totul. Dintr-o dată, el a terminat în mod conștient. Gura lui poate rosti chiar și câteva sunete bune. În orice caz, tovarășul său de viață nu a susținut fiecare din aceste nenorociri groaznice. Pentru ea, totul era similar cu a trăi pe o navă care trebuia să se răstoarne. Fie ca și cum ar putea, cel mai probabil el se va recupera din ea.
Dragostea lui pentru numere ciudate depindea de o idee pe care o obtine de la un vechi prieten si din nou sa dovedit a fi dezastruoasa, mizerabila pentru el. Nu era în măsură să se întoarcă la sinele său normal vechi.

2

Casa ei din Sighișoara a fost una din cele câteva puține în stilul vechi, cu o perspectivă inconfundabilă a Turnului Tanners. Structura a fost afișată pe o casă scenică, cu furnir mare, la câțiva kilometri distanță de vechea comunitate religioasă.

Ea sa întâlnit cu tatăl ei înainte să meargă la ruletă cu logodnica. Lipsa de emoție era clară în zâmbetul de despărțire. Dar, el sa adunat și a favorizat-o și ia reamintit să discernă margaretele din grădina care au înflorit ieri. A făcut asta și a sacrificat câteva flori în timp ce ținea crucea lui Sf. Ioan spre sânul drept și chema fiecare idee minunată pe care o puteam imagina. În cazul în care un eveniment exclusiv de altădată ar fi putut să-l scutească de aceste programe viitoare, a crezut …

    Ea a fugit abrupt din locuință, hainele ei încă pe uscător. Avea doar o cascava simplă și frappii dimineața pe care mama ei o dăduse. Ea a făcut-o să ia umbrela pentru că presupunea că ar ploua în regiunile în care mergea. A luat trenul spre Brașov pentru a-i dezvălui tovarășului că ar fi plecat timp de o săptămână și a sfătuit în timp ce este departe într-un domeniu îndepărtat și, în plus, să apeleze la Dumnezeu pentru ea până când se va întoarce. Cu toate acestea, ea nu a perceput că fugea cu partenerul ei de viață, într-o dorință insidioasă de ao uimi când se întoarce după angajamentele de la ruletă.

  Rareori, comportamentul său obsesiv ia deranjat. Nu avea nici o chemare dovedită. În orice caz, acest lucru nu a incomodat-o extraordinar. A studiat în Studii de Teatru în nuanțe de zbor de la un colegiu similar unde a contemplat și a fost mai înalt decât ei cu doi ani. Când a intrat în academie, numele său era peste tot, la arene de bal, centre de dezbateri și șah. A fost un paragon pentru mulți. El nu a mers niciodată la nici o poziție de adresare la deplin și a părăsit sala înainte de timp, dezvăluind un motiv pentru profesor. Când a ieșit din clasă, sa plimbat ca Franco Nero, ca și cum ar fi avut o altă misiune de realizat. Mai târziu, el le-a spus tovarășilor săi că clasele se află sub standardul său și că avea volume voluminoase de titlu asemănător, prezentat de tatăl său, care era o jumătate de adevăr. Tatăl său la avut pe Constantin Stanislavsky în biblioteca de acasă. El a fost excepțional la un nivel primar, a considerat ea, cu toate că îi lipsea doar harul.

    La București, ea a întâlnit un duo minor, interpreții muzicali. Ea a observat în ochii tânărului, că durerea extraordinară pentru doamnele viitoare ale lumii are un duș nobil și plin de spirit și speranță. În esență echivalentul unei doamne sfinte petrecându-și zilele într-o mănăstire despărțită, stabilindu-se pentru ceva pur și consacrat și meritat de prezentare la epoci. Două pereche repetă un spectacol muzical al lui băiat de pe liricul lui Emily Dickinson. 712. Ce mischance, a crezut ea, a peruzat poemul pentru n-a oară. Era copleșită de ultima bucată de capete de capete îndreptate spre veșnicie.
 
   
 El a rămas în cameră trei nopți secvențiale, în unele situații dezvăluind povești libiști când se odihnea, cu ochii pe acoperiș și cu capul care se rostogoli pe talpa galbenă. Era în a treia noapte că sa spulberat. Nu avea cunoștință de anotimpuri. În orice caz, a fost turnat în jos. Ea și-a ținut fața spre golful neclintit al cerului, încă în stare de inactivitate

3

  Din partea lui, nu și-a dat seama ce era, ce propunea să fie. În ciuda adevărului pe care îl cunoștea de la adolescență și care frecventau adeseori să fie veri și să fie indivizi de la rude mai împrăștiate, cooperative în vremuri de nevoie și de criză, în state mari și dure, el nu avea nici o cunoștință cu ea fără îndoială suficient. Această organizație de căsătorie împreună a fost puțin cam uimitoare pentru el, la fel de mult ca și ea. A fost dorința mamei sale iubite și nu a vrut niciodată să o afecteze în orice situație în situația ei debilizată.

 
Ea la uimit în clubul de dezbatere, contrazicându-și părerile. El luase după linia de contencios a lui Clark Griffith și îl descria pe Moarte ca pe un beau demn. Ea a spus că Emily Dickinson ar trebui să fie clarificată în termenii ei specifici. În primul rând, nimeni nu sa prins. Totuși, după ce a făcut o plângere fermă împotriva comentatorului și a afirmat, a fost după toate aspirațiile pline de speranță ale unui spinster, care a fost negat de toate și eforturile ei particulare de a compensa refuzul acestui sentiment prin versetul ei. Acesta a fost momentul în care a avut un interes mic pentru ea. El și-a dat seama că era unică în raport cu prietenii ei, cu toate acestea, erau cu toții conștienți de aripi de aceiași pene. Acum, ea a zâmbit pentru ea și a gândit cum va lua la club vechiul argument, că deja există în unele cercuri că Odiseea este scrisă de o femeie.

4

 
Dintr-o dată, își văzu profesorul de literatură americană spre sfârșitul holului, alăturat unui tânăr care avea un stil interesant ce atingea umerii. Craniul lui Yorick, se gândi ea. Ea sa apropiat de educator și la urat. Profesorul a fost oarecum uimit să o vadă. El ia prezentat pe tânăr ca pe copilul său la adunare. De asemenea, ea și-a cunoscut partenerul de viață cu ei. Educatorul a spus că vine la Monte Carlo, de două ori pe an și adora sesiunea de ruletă. Ea se gândea la aceste date și aceasta era pentru ea o altă privire în viața unui bărbat, despre care ea credea că era încărcată de numeroase rezultate posibile, ar putea fi o parte obscură pentru ea. Au împărțit o masă. Profesorul și partenerul său de viață aveau un fel de băutură. Dar fiul său a cerut apă curată și, în urma deschiderii pachetului, a luat varianta franceză “Romola” și a început să o citească în timp ce a degustat apa curată la interioruri succesive …

Partenerul ei de viață a zâmbit la crupier călduros, așa cum s-au asociat înainte. Nu era uimită. El a avut înainte de a posta note concise de la diferite cluburi de jocuri de noroc italiene și americane în vara anului trecut. Cu savantul a avut o conversație plină de spirit pe jocurile de masă italiene de Hoca și Biribi și pe lângă unele jocuri prefabricate franceze. El a fost revizuirea 1886 Hoyle cărți de pariuri, zero zero și dublu zero și astfel de lucruri. Nu a fost încântată de astfel de vorbe. Profesorul i-a cerut în plus puncte de interes. Între timp, el a spus că un organ intern al lui dă turbulențe regulate și poate solicita în acest an resurse serioase pentru costurile de restaurare, iar protecția medicului său are o problemă.

 Fiul profesorului a fost stoic în comportamentul său, însă și-a ridicat capul frecvent de la carte și a luat un gand spre ceilalți pe masă, în zâmbetul grațios și părea că a fost răpit de fluviul cărții, degustând în mod regulat din paharul de apă și umple-l încă o dată. El, de mai multe ori, a cerut-o cu toată sinceritatea, ceea ce va bea și ea a spus vin roșu și a fost obligat la asta. Cu toate acestea, în afară de asta, avea puține discuții și o luă într-o manieră iubitoare ca și cum ar fi fost într-un bar cu cea mai dragă sură și cu un tată răsfățat și cu un frate asemănător răsfățat.

Se uită în jur și văzu bărbații și doamnele într-o emoție neobișnuită, oarecum sălbatică, dar lipsită de rădăcină, răsturnând pariurile, pe măsură ce mingea se întoarse în jurul comerciantului, nu mai spusese nici un fel de pariuri. În momentul în care comerciantul sa terminat cu efectuarea de plăți, markerul a fost expulzat din bord și jucătorii s-au împușcat, și-au adunat recompensele și au făcut noi pariuri. Chipsurile triumfale se sprijiniau pe tablă.

  Ea a plecat la un an în urmă un oraș de către Alpii elvețieni pentru a-și vedea bunicii. A fost acea afacere care ia transmis oamenii la București, pe lângă faptul că tatăl îi plăcea muzicii și teatrului. La Berchtoldstag, a făcut șoimi minunați. Îl întâlnea din nou în noaptea aceea, cu mintea încărcată de contemplații capricioase. În ziua în care se întâlnea încă o dată, era la Ticino, la Fiesta di Sant Antonio. Ea își amintește că a mărturisit totul cu un măgar la casa ei și după aceea amândoi s-au dus la congregație și, într-o noapte similară, a avut încredere în unele dintre privirile sale private, totuși ea nu a luat-o foarte în serios. Comportamentul ei a fost o înțelegere între două familii, deoarece tatăl și tatăl ei erau parteneri și făceau eforturi de vânătoare împreună. Seamănă cu o afirmație de rudenie că nu le place să fie sparte de timp.

5

Trenul oprit de stație. Era o stație de țară veche, care nu era stația standard a numeroșilor călători. A fost o declarație că va dura câteva ore pentru a avansa. Unele lucruri ascunse au avut loc în tranzit, poate o greșeală, o măcelărie sau o schimbare bruscă, nu avea nici măcar o bănuială. Logodnicul ei a recomandat ca ei să pună pauza în țară, ceea ce poate fi un lucru neobișnuit de făcut – și să vezi națiunea în perioada intermediare – și să avansăm. Avea inca inelul orbitos dat de mama sa, pe care a obtinut-o de la mama ei, si-l promitea sau chiar le vindea daca era esential si avea un timp decent si daca lucrurile nu sunt rezolvate asa, in ciuda a tot ce are cronometrul si el ar putea realiza ceva cu asta și se poate odihni că va lua-o înapoi în București în siguranță. Toate lucrurile luate în considerare, ea este viitorul său partener și ea va aproba de el acum și întotdeauna …

În prezent, au trecut finisajul unei linii a clădirii, negustorul mergea repede după ce timpul era mai mult decât soția lui urmărind-o, pe măsură ce realizase ceva nerezonabil, toate atracțiile acoperite în strălucirea unei zile trecute. Privea în josul pârâului, o cursă de apă comparabilă pe care o văzuse undeva în viziunea sa într-un oraș din est, pe care îl purta cu unchiul său că o persoană sfântă adunase cabana în special în marginea căii navigabile, care era hrănită doar sezonier, rămânând acolo multe luni pe an, nu oricum în timpul musonului … Unchiul său a fost un individ care a luat contracte rutiere care au mers în diferite orașe și sate ale țării și au fost îndrăgostiți de acest om.

Deci, acesta este partenerul ei potențial și ea o va aproba acum, iar bunicii ei nu au nici o îndoială în legătură cu asta. Din rețeaua de drumuri, au făcut o întoarcere spre stânga, locuită de un cartier etnic și au fost loji și acolo erau și un grup de terenuri montane, creastături și căderi care veneau ca un flux livid și acolo pe cer a fost vizibilă primele ploi ale sezonului, Și când se mișcau ploaia turnată brusc. Și de nicăieri a avut o glumă, pe buzele sale cunoscute, și doar a rostit-o pe jumătate și a plouat. Logodnicul ei nu a fost agitat vehement peste schimbarea norii și, în loc să se mai plângă de ploaie, a chemat un cărucior după mai multe eforturi, în timp ce doi sau trei dintre ei s-au mutat fără a le conduce.

 Și în cele din urmă au primit unul, o căruță trasă de un singur cal robust și acolo era micul spațiu din interiorul căruciorului, care mirosea de coajă, fân și sac. El a intrat și ia tras-o în grabă cu un mic râs și ea a râs și ea, de data aceasta, fără să se gândească la evenimentele drăguțe de la masa de ruletă, ci să se gândească la tovarășul ei de la Costesti care o va aștepta la sala de dans. Da, pentru recepționarea ulterioară a povestii. Ea și-a închis ochii pentru o clipă și câteva momente mai mult. El era în continuare, și aparent cu o mulțime de sentimente, și se uita adânc în ploaie și încercând să audă de la el un limbaj comun, toți oamenii din toate anotimpurile și localitățile pot vorbi fără un interpret. Căruciorul le-a înclinat și sa văzut, mult epuizată până la limita unui somn, și creasta ei pe umărul său mobil. Erau ca doi copii, într-un sezon deranjant, nevinovați de viață și de pasiunile ei și învăluiați de ceva mai înalt și mai invizibil, ceea ce îi făcea incapabili de orice pierdere.
——————

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s